Tv8 Maral Dizisi subliminal Mesaj

20 Nisan 2015 Pazartesi

Hiçbir şey tesadüf değildir. Bu sadece gözümüzün kolayca görebildiği bir subliminal mesaj ya birde göremediklerimiz. Bu kadar tepkiye rağmen hala bu reklam afişini yayınlayan Tv8'i ve Maral Dizisi yayın ekibini kınıyorum...!!!
Ama hep derim ya bakış açısı.sadece bir yorumda arkada biri daha olduğundan bahsetmiş. EVET ARKADAŞLAR ESAS ÖNEMLİ OLAN ARKADAKİ ŞEYTAN. DİZ ÇÖKMÜŞ ÖNE DOĞRU OTURAN BİR ŞEYTAN... Arkadaşlar bu tür mesajlar aslında o kadar çokki, fakat bizler göremiyoruz. Sadece bilinç altımıza işleniyor. BU MESAJ SAYESİNDE BU DİZİ BUGÜN İLK 15'lere girdi desem gülersiniz. BAKIN Tv8'de BİR DİZİNİN TUTMASI ÇOK ÇOK ZORDUR. YAKIN DÖNEMDE BİRÇOK DİZİ İLK 20'ye GİREMEDİĞİ İÇİN YAYINDAN KALDIRILDI. HEMDE KANAL D, STAR, ATV GİBİ BÜYÜK KANALLARDA. HEMDE NE KADROLAR OLDUĞU HALDE. Maral ise hem Tv8 dezavantajına rağmen, hemde Perşembe günü onca güçlü rakibi olmasına rağmen yayın hayatını devam ettirebiliyor. Bunun nedenide işte bu subliminal mesajlardır. İZLEYEN FARKINA VARMAZ, FAKAT O REKLAMDAKİ İŞARET BİLİNÇ ALTINA İŞLER ve KİŞİYİ O DİZİYİ İZLEMEYE YÖNLENDİRİR. Evet aranızda dizi çok güzel ondan izliyorum diyen olacaktır, ama zaten ben diziye kötü demedimki. Bir diziyi izlemeye başlarsanız çoğu güzeldir. AMA BU REKLAMDAKİ AMAÇTA ZATEN SİZİ O DİZİYE YÖNLENDİRMEK. YOKSA DİZİYİ BEĞENMESSENİZ ZATEN İZLEMEYİ BIRAKIRSINIZ...!!!


Hadi diyelimki o tesadüf, Peki bu arkada duran tek göz ve ters piramittemi tesadüf. Arkadaşlar medyada tesadüf yoktur, subliminal mesaj vardır... LÜTFEN GÖZÜ ve TERS PİRAMİTİ GÖREN BEĞENSİN...!!!


Lütfen Yorum Bırakın Yorumlarınız Bizler İçin Çok Önemlidir.
Share on :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2015. Magazin Haberleri.
Design by it is me Powered by Blogger.